À la carte

Entrérätter / Appetizers

  • Vitlöksbröd
  • Vitlöksbröd på hembakat bröd
  • 75:-

  • Zucchini
  • Zucchini marinerad med färska örter & grovt skurna oliver, vitlök, kapris & semitorkade tomater
  • 85:-

  • Räkor
  • Chili- & limemarinerade handskalade räkor med Solmarkaknäcke
  • 115:-

  • Bresaola
  • Bresaola med en tapenade på vitlök, kapris, oliver samt tomater
  • 110:-

Huvudrätter / Entrées

  • Fisk & skaldjur
  • Rökt fisk & räkor, från Blomlöfs rökeri, med remouladsås & potatissallad
  • 275:-

  • Gös
  • Halstrad gösfilé, från Hjälmaren, med salladslöksrisotto, riven parmesan samt ugnsbakade cocktailtomater
  • 285:-

  • Kalv
  • Helstekt kalventrecôte med rostad palsternacka, rökt paprikaemulsion & potatispaj
  • 295:-

  • Oxfilé
  • Oxfilé med baconstekt fänkål, madeirasky samt potatisgratäng
  • 355:-

  • Tzayspett
  • Tzayspett, med matvete samt salladslök
  • 185:-

Desserter / Desserts

  • Créme Catalana

  • Créme Catalana, med en somrig jordgubbssallad
  • 95:-

  • Parfait

  • Len mangoparfait, på en bädd av mörk chokladsås med ett sting av whiskey
  • 95:-

  • Glass

  • Krämig tofuglass med bär- & nötcrunch samt hallonkompott
  • 95:-

  • Tryffel

  • Hemgjord tryffel, ljusa, mörka eller vita
  • 35:-/st