À la carte

Entrérätter / Appetizers

  • Vitlöksbröd med aioli
  • Vitlöksbröd med aioli
  • 75:-

  • Soppa
  • Krämig skaldjurssoppa med halstrad pilgrimsmussla & toppad med saffransgrädde
  • 115:-

  • Sill
  • Madeira- & vinbärssill med prästostpaj, crème fraiche & löjrom
  • 95:-

  • Anka
  • Rökt ankbröst med äppelchutney samt hallon- & balsamsirap
  • 115:-

  • Smördegsrulle
  • Smördegsrulle fylld med tapenade toppad med örtcrème
  • 85:-

Huvudrätter / Entrées

  • Torsk
  • Stekt torskrygg Bourguignon med smörig potatispuré
  • 279:-

  • Kalv
  • Rosastekt kalvrygg med rödlöksmarmelad samt potatis- & jordärtskocksgratäng
  • 279:-

  • Oxfilé
  • Småländsk oxfilé, steks helst medium rare, med sherryvinägersky, kantarell- & S:t Agurpaj samt potatis- & rotfruktskaka
  • 355:-

  • Svamp
  • Svamprisotto med färsk parmesan & basilikaolja
  • 179:-

Desserter / Desserts

  • Äpple
  • Äppelpaj på smördeg & Calvados med kardemummacrème
  • 95:-

  • Kola
  • Kolaparfait på en spegel av mintspetsad chokladsås
  • 95:-

  • Päron
  • Bakelse fylld med päronkompott, serveras med Cointreaugrädde & färska bär
  • 95:-

  • Tryffel
  • Hemgjord tryffel, ljusa, mörka eller vita
  • 35:-/st