À la carte

Entrérätter / Appetizers

  • Skaldjurssoppa
  • Krämig skaldjurssoppa med halstrad pilgrimsmussla & toppad med saffransgrädde
  • 115:-

  • Gravad oxfilé
  • Gravd oxfilé med picklade gulbetor & parmesanemulsion
  • 115:-

  • Avokado
  • Avokadosallad med chilidrops, örtolja samt hembakat bröd
  • 85:-

Huvudrätter / Entrées

  • Röding
  • Halstrad rödingfilé Barigoule (potatis, kronhjärtan, morötter, ostronskivling i en fiskfond med citrontouch)
  • 279:-

  • Ankbröst
  • Rosastekt ankbröst med apelsinbräserad rödkål, hallonsky samt potatis- & rotfruktskaka
  • 279:-

  • Oxfilé
  • Småländsk oxfilè, (steks gärna mediumm rare) med en kantarell- & S:t Agurpaj, sherryvinägersky samt crème fraichepotatis
  • 355:-

  • Tzayspett
  • Tzayspett med blomkålspuré, rostade pumpakärnor samt rödbetsolja
  • 179:-

Desserter / Desserts

  • Hallon
  • Hallontartlette, som vi gratinerar med Italiensk maräng
  • 95:-

  • Choklad
  • Chokladfondant, serveras med en kula krämig vaniljglass
  • 95:-

  • Havtorn
  • Havtornssoppa, med hallonsorbet på toppen
  • 95:-